Meteen naar de inhoud

Gastenboek

BRENDA’S GASTENBOEK

brenda bij Leen2

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 157.55.39.49 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Ati Ati uit Gouda heeft geschreven op 30 juli 2018 om 1:43 pm
Ik kom sinds een paar maanden bij Brenda in de praktijk. Ik ben diabetisch, en daardoor had ik vaak verstijfde spieren, omdat mijn spieren verkrampten door te hoge suikers. Ik hou het nu bij door mij te laten masseren en daardoor ook een betere door bloeding krijg. Ze is een spontaan, vriendelijk persoon en verstaat haar vak goed.
Marcel Marcel heeft geschreven op 7 mei 2018 om 10:35 pm
Ik had al een tijdje last van gespannen nek en schouders. Dit droeg ook voor een deel bij aan mijn hoofdpijnklachten. Na een aantal keer het weldadige effect van een goede massage ondervonden te hebben tijdens saunabezoeken besloot ik eens een massagepraktijk te zoeken wat dichter bij huis om daar wat regelmatiger een behandeling te kunnen ondergaan. En zo kwam ik bij Brenda's massagepraktijk terecht. Zij verzorgt nu al een aantal maanden naar tevredenheid voor mij elke 14 dagen een 'onderhoudsmassage' waarbij op mijn verzoek extra aandacht aan nek en schouders wordt gegeven. Ik ervaar Brenda's praktijk als prettig 'no-nonsense', laagdrempelig en flexibel. Brenda zelf ervaar ik als vriendelijk, servicegericht en professioneel.
Hanna Hanna uit Gouda heeft geschreven op 28 augustus 2016 om 1:52 pm
Sinds een paar weken zit ik in het gips. Door de sling en het dragen van mn schooltas had ik veel last van mn schouders. Gelukkig wilde Brenda mijn schouders op vrijdagavond nog even doen en kan ik nu zonder pijn/last op vakantie maandag!
birgit birgit uit gouda heeft geschreven op 22 augustus 2016 om 3:26 pm
In 2006 is er bij mij fibromyalgie geconstateerd. Altijd veel klachten gehad en veel pijnstillers geslikt. Sinds een paar maanden kom ik 1x per 2 weken bij Brenda en zijn mijn klachten zo'n stuk minder geworden en vaak zelfs helemaal weg. Pijnstillers slik ik dan ook nog maar heel weinig.
Astrid Alberg Astrid Alberg uit Gorinchem heeft geschreven op 21 augustus 2016 om 9:46 pm
Lieve Brenda, Om te beginnen een site en praktijk om trots op te zijn!! Jarenlang hard werken en eindelijk je doel bereikt!! De laagdrempeligheid maakt het eens te plezieriger om in je praktijk te komen en de massage te ondergaan, alhoewel ik beleven een beter woord vind!! Ga zo door! Liefs, Astrid